OM MIG

Jag är legitimerad Veterinär sedan 2002. Jag har jobbat med hästar på ATG-klinikerna i Skellefteå och Göteborg samt på Helsingborgs Regiondjursjukhus och senast på Hallands djursjukhus (Slöinge). Jag har även jobbat som distriktsveterinär i Kungsbacka.Nu driver jag egen verksamhet, där du som hästägare är varmt välkommen att ta hjälp av min expertis."

Jag kör ambulerande verksamhet med start från Hjärnarp
(ligger i norra Skåne vid E6 an) med en radie på ca 5 mil.

Mottagningsmöjligheter finns hemma på gården;
Boarpsvägen 49, 266 97 Hjärnarp.

Mitt hästintresse

Hästar har funnits i familjen genom generationer. Jag är född och uppvuxen i Danderyd utanför Stockholm. Där började mitt ridintresse som 6-åring på ridskolan i Djursholm. Min första ponny fick jag som 12-åring, och sen blev det flera, med hoppning och tävling som intresse.

 

1987 flyttade jag med familjen söderut till Kulltorps Gård utanför Ängelholm. Där bedrev mina föräldrar hästavel i mindre skala. Jag fortsatte att tävla hoppning på storhäst, blev ingen stjärna direkt men kanske en medelmåttig ryttare.

 

1990 flyttade jag till Paris och skulle bli världsvan... Efter knappt ett år där kom hästtörsten tillbaks och jag började jobba som beridare i ett tävlingsstall utanför Paris.

 

Efter tiden som beridare har jag mest intresserat mig för inridning och utbildning av unghästar. Det var dessutom min hobby under studieåren i Budapest.

 

Senaste försöket till att bli framgångsrik ryttare var då jag startade VM i hästhoppning (för veterinärer) i Frankrike 2009. Kvalade till finalen i alla fall...

 

Har nu en hopphäst som blivit 5 år och en liten ponny. 

Familjen i övrigt består av sonen Lukas och hunden Cita.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER